Eltűnt személyek felkutatása

Számos oka van, hogy valakit keresnek.

Előfordulhat, hogy szeretett családtagunk, barátunk hirtelen eltűnik. Ilyenkor sem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, gyakran egy új szerelem, vagy egy nagy buli áll csak a háttérben. Olyan is van, hogy az eltűnt személy direkt tűnik el, hogy megbosszuljon ezzel egy sérelmet, hogy aggódjanak miatta. Persze bűncselekmény is lehet a háttérben. Ezért, ha valaki eltűnik, minél előbb fordul magánnyomozóhoz, annál jobb! Nagyobb esély van arra, hogy minden rendben lesz!

Sokszor az eltűnt személy alatt csupán azt értjük, hogy valaki egy rég, akár évtizedek óta nem látott osztálytársát, vagy régi szerelmét, esetleg családtagját keresi, akitől távolra sodorta őt az élet.

Bármelyik eset is áll fent, egy magánnyomozó iroda rendkívül hatékonyan tudja megtalálni az eltűnt személyeket.

eltűnt személyek felkutatása

Mi szükséges Öntől?

Az első és legfontosabb, hogy Ön minden információt közöljön velünk az érintettről, amit csak tud, mint pl. az alábbiak:

  • fényképek
  • személyleírás
  • adó, TAJ, személyi igazolvány, útlevél másolat, vagy legalább azokról adatok
  • mikor és hol látta utoljára
  • hogyan viselkedett utolsó találkozásukkor
  • különleges ismertetőjegy, ha van.

Bármilyen információ nagyon hasznos lehet. Természetesen ha Ön mindösszesen egy régi nevet tud, egy magánnyomozó akkor is képes megtalálni a személyt, ha az esetleg nevet is változtatott egy házasság vagy más miatt.

Természetesen minél több információt tud az eltűnt személyről, annál egyszerűbb lehet nekünk. A nyomozást viszont megnehezítheti, ha olyan személyt keresünk, aki menekül a törvény elől, de ilyenkor is sikeresen szokott zárulni a nyomozás.

Hogyan találjuk meg az eltűnt személyt?

A magánnyomozóknak számos olyan forrás áll rendelkezésére, melyhez az „átlag” emberek nem férhetnek hozzá. A legmodernebb technológiát használjuk, és rengeteg adatbázishoz is van hozzáférésünk. Mindezek mellett óriási rutint és gyakorlatot is magunkénak tudhatunk, melyek mindenképpen hozzájárulnak a sikerhez.

Mennyi ideig tart?

Ez leginkább attól függ, hogy az eltűnt személy szeretné-e, hogy megtalálják, vagy inkább szándékosan el akar bújni. Volt már arra is példa, hogy akár 24 óra alatt megtaláltunk valakit. Sokkal könnyebb megtalálni egy régi családtagot, vagy szerelmet, mint egy olyan embert, aki a törvény elől menekül. Az Ön által átadott információ mennyiségétől és használhatóságától is függ a kutatás időtartama.

Miért érdemes magánnyomozóhoz fordulni?

Egy magánnyomozó csapat sokkal gyorsabban, sokkal hatékonyabban, és sokkal kisebb költséggel képes megtalálni még egy bujkáló személyt is. Ez azért is van, mert egy jó magánnyomozó iroda tagjai képzettek, rendkívül tapasztaltak, a legmodernebb technológiát használják, és rengeteg adatbázishoz van hozzáférésük. Emiatt sokkal költséghatékonyabban képesek megtalálni valakit, mint Ön.

Ha szeretné, hogy felkutassunk valakit, hívjon minket a +36 20 338 7351 számon, vagy írjon nekünk! Minden üzenetet maximális diszkrécióval kezelünk!


ajánlatot kérek

Magyar Detektív Szövetség Council of International Investigators AEI ABI WAD LinkedIn facebook twitter blogspot