Családi ügyek, perek

Előfordul, hogy családon belül olyan viták, kibékíthetetlennek tűnő véleménykülönbségek és - ezekből eredően -  olyan problémák alakulnak ki, amikor szükséges lehet egy magánnyomozót is bevonni.

családi ügyek

Válás

Gyakori, hogy a két fél nem tud megegyezni a válás részleteiben. Ilyenkor nem csak egy ügyvéd hasznos, hanem egy magánnyomozó is. Sokszor a felek eltitkolják a tényleges vagyont, és megpróbálják kijátszani a másik felet. Egy magánnyomozó iroda nem csak utánajárni és felderíteni képes a dolgokat, hanem hitelt érdemlően dokumentálni is. Ez pedig a bíróságon is felhasználható. Magánnyomozói segítséggel tehát könnyebb lehet a vagyonmegosztás és a peren kívüli megegyezés.

Gyermek elhelyezési ügyeknél is segítséget nyújthat, ezekről itt olvashat bővebben.

Örökösödési ügyek

Egy örökösödési eljárásból többféle módon is keletkezhet „ügy”. Az egyik leggyakoribb formája az örökségi lopás, amikor valaki meghamisítja a végrendeletet. Sokszor ez már a végrendelet tulajdonosának a halála előtt bekövetkezik.

Másik gyakori, amikor van egy kijelölt családtag, aki képviseli a többieket is a hagyatéki eljárás során. Ilyenkor sajnos a „megbízható” családtagról kiderülhet, hogy nem is annyira megbízható, és cselekedeteit nem épp az vezérli, hogy a többi családtag is jól járjon.

Az is előfordul, hogy eltitkolnak vagyoni elemeket. pl. készpénzt, ékszereket, külföldi ingatlant stb.


ajánlatot kérek

Magyar Detektív Szövetség Council of International Investigators AEI ABI WAD LinkedIn facebook twitter blogspot