Családfakutatás

Az ember természeténél fogva leginkább a családjához kötődik. Az egyéniség megerősítéséhez azonban nem eléga közeli családtagokat ismerni, nélkülözhetetlen az „ősök” ismerete is. Vagyis arra a kérdésre keressük a választ, hogy „kik is vagyunk, honnan jöttünk?”. 

Identitásunk helyes meghatározása sem függetleníthető őseinktől. Többek között ezekre a kérdésekre adja meg a választ a családfakutatás, aminek az eredménye sokszor nem várt kapcsolódásokat is feltár. Ügynökségünk szakemberei professzionális eszközökkel és sok évi rutinnal kutatja fel őseit, és rajzolja meg családfáját több száz évre visszamenően.

családfakutatás

Hogyan zajlik a családtörténeti kutatás?

Egy családfát megrajzolni egyáltalán nem egyszerű. Az emberek elválnak, elköltöznek, távolra sodorja őket egymástól az élet.

Ilyenkor sokat kutatunk speciális adatbázisokban, anyakönyvekben, gyászjelentésekben, bírósági dokumentumokban, temetői nyilvántartásokban, könyvtárakban, és ahol még szükséges.

Csapatunk az országos lefedettség mellett számos külföldi kapcsolattal is büszkélkedhet, mely lehetővé teszi, hogy a külföldre szakadt családtagokat is megtaláljuk.

Miért érdemes beruházni rá?

A családtörténeti kutatás nagyon izgalmas eredményekkel is szolgálhat, gyakran okoz meglepetéseket.

A családfa egy csodálatos módja annak, hogy a családot összehozza, és legyen olyan archívum, mely a jövő generációi számára inspiráló, és választ ad a Honnan jövök? kérdésre.

Ha szeretné, hogy az Ön családfáját is megrajzoljuk, kérje szakértő segítségünket, árajánlatunkat a +36 20 338 7351 számon, vagy írjon nekünk!

ajánlatot kérek

Magyar Detektív Szövetség Council of International Investigators AEI ABI WAD LinkedIn facebook twitter blogspot