Magánnyomozás

magánnyomozásA nyomozó munkája felettébb rejtélyes tevékenységnek tűnik, pedig maguk a magánnyomozók igazán emberközeliek, és nem is minden módszer annyira izgalmas, mint a filmekben. Sokan nem tudják, de manapság sokszor íróasztal mögött nyomozunk, hiszen számos olyan adatbázishoz van hozzáférésünk, melyek nagyban hozzájárulnak az ügyek felgöngyölítéséhez. Sok esetben nélkülözhetetlen a terepmunka is. A különböző helyeken szerzett információkat összevetjük.

Ez a weboldal egyébként kifejezetten a magánügyek felderítésére specializálódott, céges ügyekben ezen a honlapunkon kaphat további felvilágosítást.

Természetesen vannak olyan ügyek, melyeknél a nyomozó számára a terepmunka - például a megfigyelés - dominál. Ilyen például a párkapcsolati hűtlenség utáni nyomozás. A megfigyelés szükség szerint akár több autóval is történhet, és még pluszban lehetnek gyalogos nyomozók is.

Ügyek, amelyek megoldására rendszeresen kapunk felkéréséket:

  • Megcsalás, párkapcsolati hűtlenség
  • magánnyomozói szolgáltatásainkMegfigyelés
  • Gyermek elhelyezési ügyek
  • Örökösödési problémák
  • Családi ügyek, perek
  • Családfa kutatás
  • Eltűnt személyek felkutatása

Hogyan válasszon jól nyomozót?

Fontos, hogy mindig informálja le a magánnyomozót! Hiszen Önnek a legfontosabb, hogy olyan valakit bízzon meg az ügyeivel, aki igazán jól képzett, ezért joggal várhat el tőle eredményes nyomozást. Ugyanis ma már nem szükséges diploma és magas szintű gyakorlat ahhoz, hogy valaki magánnyomozási tevékenységre engedélyt kapjon.

Magánnyomozást végző munkatársaink

Nem mindegy a nyomozói tapasztalat sem. Bár ebben a szakmában a kreativitás elengedhetetlen, hiszen sokszor spontán dönteni kell. De egy igazán jó nyomozót a jó döntésben segíti a 10-20 éves tapasztalata is, hiszen munkájában már rengeteg szituációt látott és megoldott.

Jómagam és csapatom is számos típusú nyomozásban rendkívül tapasztalt. Előfordul azonban, hogy egy magánnyomozó csupán egy-egy területhez ért, ezért mindig érdemes megkérdezni a referenciát egy adott területen. Munkatársaink specialistái az információszerzés különböző módozatainak – a megfigyelésnek, a környezettanulmány készítésének, a titkos, leplezett és nyílt adatgyűjtésnek – a megszerzett információk elemzésének, értékelésének, speciális biztonsági és nyomozati intézkedések megtervezésének és végrehajtásának.

Magánnyomozás a Rendőrségi nyomozás mellett

Ha problémájával Ön már járt a rendőrségen, akkor is tudunk segíteni! Számos ügyet oldottunk meg a rendőrséggel együtt is. Sajnos Magyarországon a rendőrség rendkívül leterhelt, és egy rendőrségi nyomozónak több ügye is van egyszerre, így megoszlik a figyelme. Ilyenkor jó, ha egy magánnyomozó is segít, akinek nincs más feladata, mint, hogy az Ön problémája megoldódjon.

A magánnyomozók többsége ráadásul rendelkezik rendőrségi, vagy titkosszolgálati múlttal, a mi csapatunkban is. Legalább olyan képzettek és tapasztaltak, mint  a rendőrök, sokszor azonban a speciális kiképzéseket is kapnak.

Azt szokták mondani, hogy a bizalom ritka kincs. Nálunk alapvető fontosságú. Minden ügyfelet és ügyet maximális diszkrécióval kezelünk minden körülmény között. Természetesen ez az árajánlat kérésre, illetve az első konzultációra is vonatkozik! Így ha esetleg még sem állapodnánk meg, akkor sem kell attól félnie, hogy titka, ügye kitudódik. Bátran keressen minket, kérje árajánlatunkat!

A megfigyelésről itt, a megcsalás kiderítéséről itt, az egyéb nyomozásokról pedig itt talál bővebb információkat.

ajánlatot kérek

Magyar Detektív Szövetség Council of International Investigators AEI ABI WAD LinkedIn facebook twitter blogspot