Baráth György

A Baráth és Partnerei Biztonsági Tanácsadó és Magánnyomozó Ügynökség fő tulajdonosa és ügyvezetője.

Szakmai pályafutásom dióhéjban


Baráth GyörgyKözép- és főiskolai tanulmányaimat követően a Magyar Néphadsereg hivatásos állományú tisztjeként teljesítettem szolgálatot 1975-79 között, majd a Belügyminisztérium állományába kerültem.
Előbb a Katonai Kémelhárító (BM III/IV), később a Kémelhárító (BM III/II.) Csoportfőnökségek, majd a rendszerváltást követően, 1994 májusáig a Magyar Köztársaság Információs Hivatal állományában teljesítettem szolgálatot különböző speciális  beosztásokban.

1995-től önálló biztonsági tanácsadóként dolgoztam, majd 1998-ban kiváltottam a személyre szóló magánnyomozói engedélyt, amelynek kézhezvételét követően 1999-ben megalapítottam a Baráth és Társai Magánnyomozó és Biztonsági Irodát, majd egy struktúra váltás eredményeként 2007-ben a Baráth és Partnerei Biztonsági Tanácsadó és Magánnyomozó Ügynökséget, melynek főtulajdonosa és ügyvezetője vagyok.

Tanulmányaim

1980-ban a Rendőrtiszti Főiskola Állambiztonsági Tagozatán, majd 1987 – ben a Zrínyi Miklós Katonai Akadémia Általános Felderítő szakán („D” – tagozat) szereztem diplomát.
Orosz nyelvből 1980-ban, angol nyelvből 1987-ben tettem sikeres állami nyelvvizsgát.

Szerepvállalás a szakmai közéletben

1998-tól a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK), 2011-től a Magyar Detektív Szövetség tagja, később elnökségi tagja, 2013 januárjától a Szövetség Ügyvivő Testületének elnöke voltam.

 2013 áprilisától a Magyar Detektív Szövetség elnöki tisztségét töltöm be.

A cég történetéről ide kattintva olvashat többet.

Magyar Detektív Szövetség Council of International Investigators AEI ABI WAD LinkedIn facebook twitter blogspot