Adatvédelmi nyilatkozat

Baráth és Partnerei Kft. („Ügynökség”) elkötelezett az Ön adatvédelmi jogainak interneten történő megóvása mellett. Kérjük, olvassa el az alábbiakat annak megértéséhez, hogy hogyan kezeljük az Ön személyes adatait.

Az Ügynökség időről időre módosítja ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy tükrözze a vállalati tevékenységében bekövetkezett változásokat, illetve, hogy jobban az Ön szolgálatára legyen. Az Ügynökség minden ésszerű intézkedést megtesz, hogy közzétegye az adatvédelmi nyilatkozat módosításait, például felteszi azokat erre az internetes oldalra. Javasoljuk, hogy rendszeresen nézze át ezt az irányelvet, hogy tájékozódjon az esetleges változásokról. Kérjük, jegyezze fel az irányelv alábbi dátumát, hogy tudja, mikor frissítették legutoljára. A felhasználókra a jelen adatvédelmi nyilatkozat aktuális változata vonatkozik.

Az Ügynökség az Ön adatvédelmi jogait az alábbi alapelvek útján védi Web oldalain:

1. Ön tájékoztatást kap arról, hogy az Ügynökség mikor gyűjt információkat Önről vagy internetes preferenciáiról és elvárásairól, valamint arról, hogy ezt az információt hogyan használjuk fel.

2. Ön eldöntheti, hogy rendelkezésre akarja-e bocsátani ezt az információt, vagy sem. Ha úgy dönt, hogy nem bocsát rendelkezésre bizonyos információkat, például a hitelállapot megerősítésének lehetővé tétele érdekében, akkor lehetséges, hogy nem folytathatja kiválasztott üzleti tevékenységét az Alcoánál.

3. Az Önről összegyűjtött információkat bizalmasan kezeljük, és azokat harmadik személyeknek nem adjuk át, kivéve, ha Ön előzetesen hozzájárul ezen információk átadásához. Az Ügynökség azonban köteles lehet személyazonosításra alkalmas információk szükség szerinti átadására bírósági végzések, idézések, kormányzati vagy rendvédelmi kérelmek teljesítéséhez

4. Óvintézkedéseket foganatosítunk, hogy személyes adatait megvédjük az engedély nélküli vagy illetéktelen hozzáféréstől. Az Önre vonatkozó információkhoz való hozzáférést azokra a személyekre korlátozzuk, akiknek ismerniük kell az információt ahhoz, hogy válaszolhassanak az Ön kérésére.

5. Amikor Ön személyes adatokat továbbít nekünk megrendelés elindításához, akkor a 18 bites Secure Sockets Layer (SSL) technológiát alkalmazzuk az Ön online megrendelési információinak megvédéséhez. Ha ezt az adatot adja meg valamelyik internetes oldalunkon, akkor személyes adatait titkosítjuk.

6. Amennyiben az Ön személyes adatait a kérése teljesítését követően megőrizzük, az Ügynökség egy folyamatot tart fenn a módosításra vagy ezen adatok törlésére. Adatainak aktualizálására vagy törlésére irányuló kérelmét illetően kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alább megadott címen. Közölje a nevét és adjon világos utasításokat személyes adatainak bármilyen változásával kapcsolatban, illetve akkor, ha azt szeretné, hogy töröljük adatbázisunkból. Amennyiben úgy dönt, hogy a személyes adatait töröljük az adatbázisunkból, ezen adatok nyilvántartását, valamint a törlésre vonatkozó kérelmét megőrizzük ezen adatvédelmi nyilatkozat teljesítésének igazolásként.

7. Az esetek többségében ezt az internetes oldalt a nélkül keresheti fel, hogy bármilyen információt tárna fel önmagáról. Web szerverünk nem gyűjti az e-mail címeket, kivéve, ha Ön rendelkezésünkre bocsátja azt. Azokat a domain neveket gyűjtjük, amelyekből a kapcsolat ered. Ezt az információt összességében használjuk fel a megtekintett oldalak, az internetes oldalon eltöltött idő és a látogatások számának mérésére. Ezt az információt internetes oldalunk tartalmának javítására használjuk fel.

8. Ha ezzel az adatvédelmi politikával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:

Baráth és Partnerei Kft.
1082 Budapest, Baross u. 119/A
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mivel az Ügynökség széleskörű szolgáltatásokat kínál megbízói számára, az Ügynökség által egy adott megbízás estén az Ön kiszolgálásához szükséges információk mennyisége néha esetről esetre változik. A gyűjtött információk mennyiségétől függetlenül a fent felsorolt elvek érvényesek. Bárhol, ahol az Ügynökség személyes adatokat gyűjt, egy link található az Ügynökség adatvédelmi nyilatkozatához. Ha úgy dönt, hogy nem bocsát rendelkezésre bizonyos információkat, nem adja meg adatait, vagy elérhetőségét, amelyek lehetővé teszik a kért információk megküldését, akkor lehetséges, hogy nem folytathatja kiválasztott szolgáltatás megrendelését az Ügynökségnél.


Budapest, 2008. december 15.

Baráth György
ügyvezető igazgató

Vissza a tetejére

Magyar Detektív SzövetségIKDAEIABILinkedInfacebooktwitterblogspot